Siirry sisältöön

AJANKOHTAISTA

Oikein mukavaa kuluvan vuoden alkua kaikille. Olemme uudistaneet nettisivujamme selkeämmiksi ja toivottavasti myös matkapuhelimeen ja tableteille paremmin taipuviksi.

VAPAUDEN VALTAKUNTA 2019 KIITTÄÄ

Kiitos Sinulle ️ ja jokaiselle 21 820:lle tukijallemme tärkeästä päätöksestä puolustaa meille yhteisiä arvoja!

Meidän äänemme on kuulunut vaaleissa ja monta Vapaiden valtakunnan puolella olevaa edustajaa on nyt valittu eduskuntaan. Kampanjaväki nauttii nyt pienen hetken aurinkoisista kevätpäivistä, mutta pian aktivoidumme taas hommiin: yhdessä me puolustamme työelämäteemojen merkitystä myös hallitusneuvottelujen ajan - pysytään siis kuulolla!

Matka tähän päivään on ollut huikea, mahtava määrä innostusta ympäri Suomea yhteisten arvojemme puolesta - ja ennen kaikkea lukematon määrä pieniä tekoja, joista yhdessä on kasvanut suuri kansanliike. Yhdessä me olemme aktivoineet valtavan määrän ihmisiä pohtimaan niin kasvokkain kuin verkossa mikä todella painaa omassa äänestyspäätöksessä: ja mikä tärkeintä, äänestämään. Olemme kokeilleet uutta ja löytäneet toimintatapoja, joista ammentaa myös tulevaisuudessa.
Tästä Facebook-sivullamme julkaistusta videosta voit katsoa kuvia matkan varrelta

Vapaiden valtakunnan kampanjaväki

Lisätty 16.4.2019

JÄRJESTÄMINEN 2019

Pääsimme yhdistyksenä mukaan Järjestäminen hankkeeseen. Järjestämistyö tarkoittaa omassa yhdistyksessämme suhteiden rakentamista ja aktiivista vuorovaikutusta, jonka myötä yhdistyksessämme ja työyhteisöissämme voimaannutaan toimimaan yhteistoimin edunvalvonnan kehittämiseksi. Sen lähtökohtana on yhdistyksen ja työyhteisön tarpeet.

Meillä hanke starttasi käyntiin 28.2. hallituksen kokouksessa jonne saimme vieraaksemme järjestäjä Virpi Matikaisen. Hän on haastatellut hallituksen jäseniä ja luottamusmiehiä keräten ideoita, toiveita ja haasteita joita kohtaamme työssämme ja yhdistyksessämme.

Jatkossa jalkaudutaan työpaikoille tutustumaan teidän arkeenne ja keskustellaan teitä koskevista asioista. Hanke kestää kolme kuukautta eli toukokuun loppuun jos ei saada jatkoaikaa. Toivottavasti tästä on hyötyä sekä sinulle ja minulle. Mennään hyvässä hengessä eteenpäin.👍

lisätty 19.3.2019

LUOTTAMUSMIEHEN TYÖPAIKKAKÄYNNIT

Olemme yhdistyksessämme päättäneet, että pääluottamusmiehemme Ilpo Romppanen kiertää työpaikoilla tutustumassa  teidän arkeenne ja samalla on mahdollisuus keskustella päivän polttavista asioista. Nämä tutustumiset linkitetään ainakin osaksi uutta "Järjestäminen" hanketta.

Olkaa suoraan yhteydessä Ilpoon jos haluatte hänet tutustumaan erityisesti  teidän työpaikkaanne. Voitte soittaa hänelle ☎ puh. 040 304 7852 tai lähestyä ✏ sähköpostilla ilpo.romppanen@eteva.fi.

lisätty 19.3.2019

VIRKISTYS- JA LIIKUNTARAHA VUODELLE 2019

Tiedoksi! Olemme joutuneet alentamaan tälle vuodelle (2019) virkistystukia liikkumisen, kulttuuririentojen ja virkistysrahan osalta. Syynä on ollut suuri suosio jonka vuoksi joudumme tasapainottamaan hieman talouttamme. Katsotaan josko ensi vuodelle saadaan taas virkistystuet nostettua entiselle tasolleen.

Virkistys- ja liikuntarahasta enemmän juttua JÄSENEDUT 2019 sivullamme.

EDUSKUNTAVAALIT 2019

Ammattiliittomme sivuilla on julkaistu tämän kevään JHL:n eduskuntavaaliehdokkaat. Kannattaa käydä tutustumassa oman vaalipiirin ehdokkaisiin ja äänestää ammattiliittomme työntekijämyönteisiä päättäjiä eduskuntaan. JHL:n eduskuntavaaliehdokkaat

YHDISTYKSEMME JÄSENHANKINTAKILPAILU

Päätimme avata vuodelle 2019 yhdistyksessämme jäsenhankintakilpailun. Tavoitteenamme on kuluvan vuoden aikana saada 50 uutta jäsentä yhdistykseemme. Jokainen yhdistyksemme jäsen voi osallistua jäsenhankintaan ja samalla hän saa jokaisesta uudesta jäsenestä palkkioksi 10 euron S-kaupan lahjakortin eli jos hankit esim. 6 uutta jäsentä, niin saat 60 euron arvoisen S-lahjakortin.

Ohjeeksi jäsenhankintaan kerrottakoon, että kun uusi jäsen kirjoittaa liittymislomakkeeseen tietonsa, niin samalla lomakkeen lopussa kysytään jäsenhankkijan jäsennumero joka on tärkeää täyttää. Jäsenhankkija löytää jäsennumeron näppärästi jäsenkortistaan oman nimen yläpuolelta.

Suosittelemme uusia jäseniä merkitsemään omien tietojen  lisäksi seuraavat tiedot liittymislomakkeeseen:

Jäsenyys: JHL:n ry:n yhdistyksen numero on 630

Jäsenmaksujen perintä kohtaan: työnantaja perii suoraan palkasta, niin ei tule ongelmia jäsenmaksujen suhteen

Jäseneksi voit liittyä tästä linkistä.

Käymme hallituksen kokouksissa jäsenhankintatilannetta läpi ja lähetämme jäseniä hankkineille s-lahjakortit postitse kotiin.