Siirry sisältöön

AJANKOHTAISTA

Oikein mukavaa kuluvan vuoden loppua kaikille. Olemme uudistaneet nettisivujamme selkeämmiksi ja toivottavasti myös matkapuhelimeen ja tableteille paremmin taipuviksi.

SYYSKOKOUSTERVEISIÄ

Pidimme tämän vuoden syyskokouksen Riihimäellä. Paikan päällä meitä oli 23 jäsentä keskustelemassa yhdistyksemme asioista. Kokouksessa käytiin läpi ensi vuoden toimintasuunnitelmaa ja sen sisältöä päivitetään myöhemmin myös meidän nettisivuille.

Lisäksi kokouksessa tehtiin uusia henkilövalintoja mm. hallituksessa tapahtui vaihdoksia ja valitsimme uusia luottamusmiehiä. Näistä löytyy päivitetyt tiedot vuoden vaihteen jälkeen nettisivuiltamme. Lisäksi toiminnantarkastajiin tuli muutoksia. Toivotamme tervetulleiksi kaikki uudet luottamushenkilöt mukaan toimintaamme.

Kokouksen jälkeen saimme nauttia POMO-näytelmästä Riihimäen teatterissa. Ihmiset tuntuivat tykänneen näytelmästä.

Lisätty 3.12.2019

JÄSENKYSELYN SATOA JA VOITTAJA

Kevään 2019 jäsenkyselymme käsitteli yhdistyksemme toimintaan liittyviä asioita. Kyselyn tuloksista voit lukea JÄSENTEN MIELIPITEELLÄ ON VÄLIÄ-OSIOSTA.

Arvoimme kaikkien kyselyyn vastanneiden kesken lahjakortin ja tällä kertaa onnellinen voittaja oli Saija Hyvinkäältä. Hän pääsee nauttimaan jalkahoidoista. Voittaja olikin palkintoa vastaanottaessa kevätsiivouspuuhissa. Onneksi olkoon.

lisätty 24.5.2019

KEVÄTKOKOUKSEN ARVONNOISSA ONNI SUOSI SEURAAVIA

Liikuntakorttiarvonnassa mikrokuitupyyhkeiden onnelliset omistajat ovat Nina Vuorenpää ja Pirkko Nurmio. Onnea voittajille.

Kevätkokoukseen osallistujien kesken arvottiin A-luokan risteily ja onnellinen voittaja oli ilpo Romppanen. Onnea voittajalle.

VAPAUDEN VALTAKUNTA 2019 KIITTÄÄ

Kiitos Sinulle ️ ja jokaiselle 21 820:lle tukijallemme tärkeästä päätöksestä puolustaa meille yhteisiä arvoja!

Meidän äänemme on kuulunut vaaleissa ja monta Vapaiden valtakunnan puolella olevaa edustajaa on nyt valittu eduskuntaan. Kampanjaväki nauttii nyt pienen hetken aurinkoisista kevätpäivistä, mutta pian aktivoidumme taas hommiin: yhdessä me puolustamme työelämäteemojen merkitystä myös hallitusneuvottelujen ajan - pysytään siis kuulolla!

Matka tähän päivään on ollut huikea, mahtava määrä innostusta ympäri Suomea yhteisten arvojemme puolesta - ja ennen kaikkea lukematon määrä pieniä tekoja, joista yhdessä on kasvanut suuri kansanliike. Yhdessä me olemme aktivoineet valtavan määrän ihmisiä pohtimaan niin kasvokkain kuin verkossa mikä todella painaa omassa äänestyspäätöksessä: ja mikä tärkeintä, äänestämään. Olemme kokeilleet uutta ja löytäneet toimintatapoja, joista ammentaa myös tulevaisuudessa.
Tästä Facebook-sivullamme julkaistusta videosta voit katsoa kuvia matkan varrelta

Vapaiden valtakunnan kampanjaväki

Lisätty 16.4.2019

JÄRJESTÄMINEN 2019

Pääsimme yhdistyksenä mukaan Järjestäminen hankkeeseen. Järjestämistyö tarkoittaa omassa yhdistyksessämme suhteiden rakentamista ja aktiivista vuorovaikutusta, jonka myötä yhdistyksessämme ja työyhteisöissämme voimaannutaan toimimaan yhteistoimin edunvalvonnan kehittämiseksi. Sen lähtökohtana on yhdistyksen ja työyhteisön tarpeet.

Meillä hanke starttasi käyntiin 28.2. hallituksen kokouksessa jonne saimme vieraaksemme järjestäjä Virpi Matikaisen. Hän on haastatellut hallituksen jäseniä ja luottamusmiehiä keräten ideoita, toiveita ja haasteita joita kohtaamme työssämme ja yhdistyksessämme.

Jatkossa jalkaudutaan työpaikoille tutustumaan teidän arkeenne ja keskustellaan teitä koskevista asioista. Hanke kestää kolme kuukautta eli toukokuun loppuun jos ei saada jatkoaikaa. Toivottavasti tästä on hyötyä sekä sinulle ja minulle. Mennään hyvässä hengessä eteenpäin.👍

lisätty 19.3.2019

LUOTTAMUSMIEHEN TYÖPAIKKAKÄYNNIT

Olemme yhdistyksessämme päättäneet, että pääluottamusmiehemme Ilpo Romppanen kiertää työpaikoilla tutustumassa  teidän arkeenne ja samalla on mahdollisuus keskustella päivän polttavista asioista. Nämä tutustumiset linkitetään ainakin osaksi uutta "Järjestäminen" hanketta.

Olkaa suoraan yhteydessä Ilpoon jos haluatte hänet tutustumaan erityisesti  teidän työpaikkaanne. Voitte soittaa hänelle ☎ puh. 040 304 7852 tai lähestyä ✏ sähköpostilla ilpo.romppanen@eteva.fi.

lisätty 19.3.2019

VIRKISTYS- JA LIIKUNTARAHA VUODELLE 2019

Tiedoksi! Olemme joutuneet alentamaan tälle vuodelle (2019) virkistystukia liikkumisen, kulttuuririentojen ja virkistysrahan osalta. Syynä on ollut suuri suosio jonka vuoksi joudumme tasapainottamaan hieman talouttamme. Katsotaan josko ensi vuodelle saadaan taas virkistystuet nostettua entiselle tasolleen.

Virkistys- ja liikuntarahasta enemmän juttua JÄSENEDUT 2019 sivullamme.

YHDISTYKSEMME JÄSENHANKINTAKILPAILU

Päätimme avata vuodelle 2019 yhdistyksessämme jäsenhankintakilpailun. Tavoitteenamme on kuluvan vuoden aikana saada 50 uutta jäsentä yhdistykseemme. Jokainen yhdistyksemme jäsen voi osallistua jäsenhankintaan ja samalla hän saa jokaisesta uudesta jäsenestä palkkioksi 10 euron S-kaupan lahjakortin eli jos hankit esim. 6 uutta jäsentä, niin saat 60 euron arvoisen S-lahjakortin.

Ohjeeksi jäsenhankintaan kerrottakoon, että kun uusi jäsen kirjoittaa liittymislomakkeeseen tietonsa, niin samalla lomakkeen lopussa kysytään jäsenhankkijan jäsennumero joka on tärkeää täyttää. Jäsenhankkija löytää jäsennumeron näppärästi jäsenkortistaan oman nimen yläpuolelta.

Suosittelemme uusia jäseniä merkitsemään omien tietojen  lisäksi seuraavat tiedot liittymislomakkeeseen:

Jäsenyys: JHL:n ry:n yhdistyksen numero on 630

Jäsenmaksujen perintä kohtaan: työnantaja perii suoraan palkasta, niin ei tule ongelmia jäsenmaksujen suhteen

Jäseneksi voit liittyä tästä linkistä.

Käymme hallituksen kokouksissa jäsenhankintatilannetta läpi ja lähetämme jäseniä hankkineille s-lahjakortit postitse kotiin.