Siirry sisältöön

AJANKOHTAISTA

Olemme uudistaneet nettisivujamme selkeämmiksi ja toivottavasti myös matkapuhelimeen ja tableteille paremmin taipuviksi. Voit lähettää meille palautetta ja ideoita sivujen toimivuudesta, ulkoasusta ja sisällöstä.

Meille Sote-alan ammattilaisille oma Facebook-sivu

Sosiaali- ja terveysalalla työskenteleville JHL:n jäsenille, ja muille alan kuulumisista kiinnostuneille, on perustettu oma julkinen sivu Facebookissa.
Sivu löytyy Facebookista nimellä Sote-alan ammattilaiset JHL ja sitä ylläpitävät liiton sote-alan asiantuntijat. Sivun suora osoite on facebook.com/jhlsote.

Sivulla julkaistaan tietoa mm. JHL:n kehityshankkeista ja kannanotoista sote-alalla. Samalla vahvistamme liiton brändiä alan aktiivisena toimijana ja muistutamme, että moniammatillisissa tiimeissä syntyy laadukas hoito ja hoiva.

Tervetuloa seuraajaksi! Ja mikäli olet Twitterissä, otathan myös JHLsote-alat –tilin seurantaan.

 

 

 

lisätty 21.2.2020

Päivitä tietosi omaJHL:ssä ja voita 1 000 euron matkalahjakortti!

Käy päivittämässä tietosi sähköisessä omaJHL-palvelussa. Kun yhteys- ja työnantajatietosi ovat oikein, tärkeät JHL:n viestit tavoittavat sinut oikeaan aikaan. Päivitä tietosi 23.2.2020 mennessä, osallistut 1 000 euron arvoisen matkalahjakortin arvontaan.

 

 

 

lisätty 21.1.2020

Järjestövakuutus turvanasi JHL:n tehtävissä ja tilaisuuksissa

JHL:n jäsenet on vakuutettu Turvan Järjestövakuutuksella. Järjestövakuutus on voimassa järjestötehtävissä ja -tilaisuuksissa. Vakuutus tuo turvaa muun muassa järjestötehtävämatkalla sairastumisen, matkatavaravahinkojen ja ulkopuolisille aiheutuneiden vahinkojen varalta.

 

Vakuutus on suojanasi esimerkiksi JHL:n järjestämissä kokouksissa, koulutustilaisuuksissa, seminaareissa ja muissa vastaavissa tapahtumissa. Vakuutus on voimassa myös toimiessasi JHL:n edustajana edunvalvonta- ja järjestötehtävissä. Tutustu Järjestövakuutukseen ja muihin jäsenvakuutuksiin Turvan palvelusivuilla.

lisätty 20.1.2020

LÄHDE LIVOHKAAN

JHL:n lomakeskus Livohka on Posiolla, Livojärven rannalla. Liitteenä mainos, jota kannattaa jakaa jäsenille ja laittaa vaikka ilmoitustaululle. Nettisivultamme löytyy lisätietoa ja varauksen voi tehdä Livohkan nettivaraamossa.

Lisätty 20.1.2020

SYYSKOKOUSTERVEISIÄ

Pidimme vuoden 2019 syyskokouksen Riihimäellä. Paikan päällä meitä oli 23 jäsentä keskustelemassa yhdistyksemme asioista. Kokouksessa käytiin läpi vuoden 2020 toimintasuunnitelmaa ja sen sisältöä. Ne päivitetään myöhemmin myös meidän nettisivuille.

Lisäksi kokouksessa tehtiin uusia henkilövalintoja mm. hallituksessa tapahtui vaihdoksia ja valitsimme uusia luottamusmiehiä. Näistä löytyy päivitetyt tiedot vuoden vaihteen jälkeen nettisivuiltamme. Lisäksi toiminnantarkastajiin tuli muutoksia. Toivotamme tervetulleiksi kaikki uudet luottamushenkilöt mukaan toimintaamme.

Kokouksen jälkeen saimme nauttia POMO-näytelmästä Riihimäen teatterissa. Ihmiset tuntuivat tykänneen näytelmästä. Liikuntakorttiarvonnassa onnekkaita olivat Mirja Kulmala (Jokipiin pellavapyyhkeet), Sirkka Voutilainen ja Marika Kaitaranta (heijastavat hanskat). Onnea voittajille.

Lisätty 3.12.2019

LUOTTAMUSMIEHEN TYÖPAIKKAKÄYNNIT

Olemme yhdistyksessämme päättäneet, että pääluottamusmiehemme Ilpo Romppanen kiertää työpaikoilla tutustumassa  teidän arkeenne ja samalla on mahdollisuus keskustella päivän polttavista asioista. Nämä tutustumiset linkitetään ainakin osaksi uutta "Järjestäminen" hanketta.

Olkaa suoraan yhteydessä Ilpoon jos haluatte hänet tutustumaan erityisesti  teidän työpaikkaanne. Voitte soittaa hänelle ☎ puh. 040 304 7852 tai lähestyä ✏ sähköpostilla ilpo.romppanen@eteva.fi.

päivitetty 6.1.2020

YHDISTYKSEMME JÄSENHANKINTAKILPAILU

Päätimme avata vuodelle 2019 yhdistyksessämme jäsenhankintakilpailun ja päätimme jatkaa sitä vuonna 2020.  Tavoitteenamme on kuluvan vuoden aikana saada 50 uutta jäsentä yhdistykseemme. Jokainen yhdistyksemme jäsen voi osallistua jäsenhankintaan ja samalla hän saa jokaisesta uudesta jäsenestä palkkioksi 10 euron S-kaupan lahjakortin eli jos hankit esim. 6 uutta jäsentä, niin saat 60 euron arvoisen S-lahjakortin.

Ohjeeksi jäsenhankintaan kerrottakoon, että kun uusi jäsen kirjoittaa liittymislomakkeeseen tietonsa, niin samalla lomakkeen lopussa kysytään jäsenhankkijan jäsennumero joka on tärkeää täyttää. Jäsenhankkija löytää jäsennumeron näppärästi jäsenkortistaan oman nimen yläpuolelta.

Suosittelemme uusia jäseniä merkitsemään omien tietojen  lisäksi seuraavat tiedot liittymislomakkeeseen:

Jäsenyys: JHL:n ry:n yhdistyksen numero on 630

Jäsenmaksujen perintä kohtaan: työnantaja perii suoraan palkasta, niin ei tule ongelmia jäsenmaksujen suhteen

Jäseneksi voit liittyä tästä linkistä.

Käymme hallituksen kokouksissa jäsenhankintatilannetta läpi ja lähetämme jäseniä hankkineille s-lahjakortit postitse kotiin.