Siirry sisältöön

Luottamusmiesvaalit 2019

Luottamusmies edustaa Etevassa ja UVPS:ssä JHL:ää ja JHL:ään kuuluvia työntekijöitä. Hän on työpaikkamme luottopakki. Nyt haemme hyviä tyyppejä, sillä meillä valitaan tänä syksynä uusia luottamusmiehiä koska edellinen varapääluottamusmiehemme päätti lähteä opiskelemaan uutta alaa ja luottamusmiehemme on jäämässä eläkkeelle.

Jos olet kiinnostunut luottamusmiehen pestistä, niin ole yhteydessä yhdistyksen puheenjohtajaan tai pääluottamusmieheen, niin he opastavat sinua asiassa eteenpäin. Luottamusmiesvaaliin ilmoittautuminen päättyy 18.10.2019. Asiasta on tiedotettu uusimassa jäsenille lähetetyssä jäsenpostissa.

Etevassa tullaan valitsemaan kolme luottamusmiestä: Pääluottamusmies, varapääluottamusmies ja luottamusmies.

UVPS:ssä valitaan luottamusmies ja varaluottamusmies.

Uusien luottamusmiesten valinta tehdään 23.11.2019 pidettävässä syykokouksessamme Riihimäellä.

Jos luottamusmiesvaaliin on ehdolla enemmän kuin yksi ehdokas joudutaan tarvittaessa pitämään äänestys. Yhdistyksen luottamusmiesten valintaan voi osallistua syyskokouksessa tapahtuvalla äänestyksellä tai jos ei ole mahdollisuutta osallistua syyskokouksessa tapahtuvaan äänestykseen, niin jokaisella palvelussuhteessa työnantajaan olevalla yhdistyksen jäsenellä on mahdollisuus äänestää postiäänestyksellä.

Postiäänestykseen osallistuminen vaatii sitä, että otat yhteyttä yhdistyksemme puheenjohtajaan tai pääluottamusmieheen ja pyydät lähettämään vaalimateriaalin kotiisi. Äänestysaika kerrotaan myöhemmin kunhan saadaan selville ehdokkaat ja niiden määrä.