Siirry sisältöön

JÄSENEDUT 2022

YHDISTYKSEMME JÄSENEDUT

🎈🎢🎭 KESÄEDUT 2022 🎭🎢🎈

Linnanmäelle olemme hankkineet rannekkeita jäsentemme iloksi edulliseen jäsenhintaan. Tarjoamme jäsenillemme lintsin rannekkeita 20 €/kpl ja niitä voi tilata max. 2 kpl/jäsen. Ranneketilaus on tehtävä 12.6.2022 mennessä sähköpostilla eteva.jhl630@gmail.com. Lähetämme sen jälkeen sähköpostiisi tilinumerotiedot mihin voit maksaa jäsenhinnan rannekkeista jonka jälkeen toimitamme sinulle PDF-rannekelahjakortin. Toivotamme riemukkaita hetkiä Linnanmäellä.

🎢🎡🎠🎡🎢

Kesäteatteriin Hämeenlinnaan voit tulla katsomaan "Mitä kuuluu Marja-Leena"-musiikkikomediaa sunnuntaina 31.7.2022 klo 14.00 alkavaan esitykseen. Tarjoamme sinulle teatterilipun edulliseen jäsenhintaan 15 €/jäsen. Hintaan sisältyy myös väliaikatarjoilu jonka vuoksi laita meille tietoa sinun allergioistasi. Lipputilauksesi teet viimeistään 23.6.2022 mennessä sähköpostilla eteva.jhl630@gmail.com. Näin ehdit tehdä toiveen hyvissä ajoin työvuoroihisi. Lähetämme sinulle sähköpostilla tilinumeron johon maksat lipun etukäteen varmistaaksesi pääsyn teatteriin.

🎭🎭🎭🎭🎭

Yhdistyksen jäähyväisristeily seilataan itämeren aalloilla 5.-6.11.2022. Risteilylle voit ilmoittautua ja lisätietopyynnöt lähettää tuttuun sähköpostiosoitteeseen eteva.jhl630@gmail.com.

ClubOne kortin numero pitää ilmoittaa ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautuminen on sitoutuva, omavastuuta ei palauteta.

Yhdistyksemme tukee sinua myös rahallisesti koko vuoden 2022 liikuntaan ja kulttuuriin liittyvissä menoissa. Sinun kannattaa käyttää nämä edut hyväksesi.

LIIKUNTATUKI 20 € / vuosi

Vuonna 2022 tuetaan 20 €/jäsen liikuntatapahtuman tai harrastustoiminnan kerta-, kuukausi-, vuosi- tai sarjalipusta kuluvan vuoden kuitteja vastaan.

Muista lähettää kuitti/kuitit maksuista ja tilinumero taloudenhoitajalle. Yhteystiedot ja laskutuslomake löytyy hieman alempaa tältä sivulta.

KULTTUURITUKI 20 € / vuosi

Vuonna 2022 tuetaan 20 €/jäsen kulttuuritapahtumaan kerta-, kuukausi-, vuosi- tai sarjalipusta kuluvan vuoden kuitteja vastaan mm. konsertti, festivaalit, elokuvat, teatteri, museo...

Muista lähettää kuitti/kuitit maksuista ja tilinumero taloudenhoitajalle. Yhteystiedot ja laskutuslomake löytyy hieman alempaa tältä sivulta.

VIRKISTYSTUKEA RYHMILLE 30 € / vuosi / jäsen

Virkistysrahaa maksetaan kun koolla vähintään 5 jäsentä esim. ruokailemassa, kulttuuri- tai liikuntatapahtumassa.

Pienempiä porukan ja ryhmän kokoontumista voidaan tukea erillisellä hakemuksella. Lähetä hakemus vaikka sähköpostilla puheenjohtaja Pirkko Nurmiolle/hallitukselle.

Muista laittaa virkistystukianomukseen kaikkien osallistujien nimet, jokaisen osallistujan tilinumero ja kuitit. Voitte tehdä myös niin, että yksi osallistujista maksaa koko laskun jolloin hänen on ilmoitettava tilinumero ja liittää kuitit. Tukea voi anoa vasta tapahtuman jälkeen kuluvan vuoden kuittia vastaan.

PHT:n ASKEL 1-kuntoutuksen tuki 20 € / jäsen

Yhdistys tukee PHT:n ASKEL 1-kuntoutukseen osallitsumistasi 20 € kertaluontoisella avustuksella.

Lähetä kuitti/kuitit maksuista ja tilinumero taloudenhoitajalle. Yhteystiedot ja laskutuslomake löytyy hieman alempaa tältä sivulta.

YHDISTYSTOIMINNAN KURSSEILLE OSALLISTUMISESTA 15 € / päivä / jäsen

15 eurolla / päivä kannustetaan osallistumaan yhdistystoiminnallisiin kursseihin joita järjestää JHL, JHL:n aluetoimisto ja kansanopistot. Raha maksetaan anomusta vastaan tilille.

Lähetä kuitti/kuitit maksuista ja tilinumero taloudenhoitajalle. Yhteystiedot ja laskutuslomake löytyy hieman alempaa tältä sivulta.

ELÄKEELLE PÄÄSEVIEN MUISTAMINEN

Yhdistys muistaa eläkkeelle pääseviä jäseniämme 50 euron arvoisella lahjakortilla.

Lahjakortti kukituksen kera luovutetaan juhlallisesti kevät- ja syyskokousten yhteydessä. Lahjan saajat saavat erillisen kutsun tilaisuuteen. Eläkkeelle jäädessäsi ilmoita siitä meidän puheenjohtajalle tai luottamusmiehelle, niin osaamme reagoida asiaan oikea-aikaisesti.

Koronaepidemian aikana lahjakortit lähetetään postitse onnittelun kera.

50-VUODESTA TÄYSIÄ KYMMENIÄ TÄYTTÄVIEN JÄSENTEN MUISTAMINEN

yhdistys muistaa 50-vuodesta eteenpäin täysiä kymmeniä täyttäviä jäseniämme 50 euron arvoisella lahjakortilla.

Lahjakortti kukituksen kera luovutetaan juhlallisesti kevät- ja syyskokousten yhteydessä. Lahjan saajat saavat erillisen kutsun tilaisuuteen.

Koronaepidemian aikana lahjakortit lähetetään postitse onnittelun kera.

JÄSENPOSTI

Yhdistyksemme jäsenposti ilmestyy paperisena kaksi kertaa vuodessa ja niissä kerromme kuulumisia ja myös tärkeitä asioita. Toivomme, että luet sen ja säilytät sen.

Jos et saa jäsenpostiamme, niin sinun kannattaa tarkistaa, että olet oikean yhdistyksen jäsen ja jäsentietosi ovat ajantasalla.

Lähettävien kuittien on oltava kuluvalta vuodelta ja kohdennettu siihen tapahtumaan jossa olet käynyt.

Lähetä alempaa löytyvä laskulomake täytettynä, tapahtuman kuitit, yhteistietosi ja pankkitietosi taloudenhoitajalle

Pirkko Nurmio

Poutakuja 10

03400 Vihti

P.S. kannattaa postittaa kaikki kuitit yhdellä kertaa, niin säästät postikuluissa ja yhdistys tiliöintikuluissa. 😊 Voit myös tuoda ne johonkin tapahtumaamme. 🎭

klikkaa tästä auki liikunta- ja kulttuuri-laskulomake

klikkaa tästä auki virkistystuki-laskulomake

Mielellään otamme vastaan erilaisia ideoita siitä mitä sinä haluaisit JHL360-yhdistyksen järjestävän sinun ja muiden jäsentemme hyväksi. Lähetä sähköpostia eteva.jhl630@gmail.com.

Yhteistyö terveisin
Yhdistyksen hallitus

LIITTOMME TARJOAA SEURAAVIA JÄSENETUJA:

JHL on vakuuttanut jäsenensä Keskinäinen vakuutusyhtiö Turvassa. Vakuutus tarjoaa monipuolista turvaa matkoilla ja vapaa-ajalla

JHL tarjoaa jäsenilleen ja yhdistyksilleen useita lomapaikkoja niin Keski-Suomesta kuin Lapistakin.

  • Lomakeskus Livohka Posiolla
  • Levimaja ja lomaosakkeet Kittilässä
  • Koskenhovin huvilat Jämsässä
  • Suojala Hartolassa
  • Holiday Club lomaosakkeet
  • Laakasalon loma-asunto Lopella
  • Lomahuoneisto Levillä

Muita etuja

SAK:n EDUT SINULLE

SAK tarjoaa sinulle omia jäsenetujaan mm. hotellialennukset, risteilyalennukset, F-secure virusturvaedut...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.