Siirry sisältöön

JÄSENEDUT 2020

YHDISTYKSEMME JÄSENEDUT

Yhdistyksemme tukee sinua rahallisesti liikuntaan ja kulttuuriin liittyvissä menoissa. Sinun kannattaa käyttää nämä edut hyväksesi.

10 eurolla / vuosi omaehtoiseen liikuntaan liittyviin kuluihin tai liikuntatapahtumaan osallistumiseen. Raha maksetaan kuittia vastaan sinun tilille.

Popcorn, Elokuva, Lippu, Viihde, Ruoka10 eurolla / vuosi omaehtoiseen kulttuuririentoihin osallistumiseen liittyviin kuluihin. Raha maksetaan kuittia vastaan sinun tilille.

Ravintola, Ihmiset, Syöminen20 euroa / vuosi / osallistuja virkistysrahaa maksetaan kun koolla vähintään 5 jäsentä. Erillisellä hakemuksella voimme tukea myös pienempiä ryhmiä.

Huom. Virkistystukianomuksessa on oltava kaikkien osallistujien nimet, jokaisen osallistujan tilinumero ja kuitit. Voitte tehdä myös niin, että yksi osallistujista maksaa koko laskun jolloin hänen on ilmoitettava tilinumero ja liittää kuitit. Tukea voi anoa vasta tapahtuman jälkeen kuittia vastaan.

20 euron kertaluontoisella avustuksella yhdistys tukee PHT:n ASKEL 1-kuntoutuksen osallistumisesta.

opiskella

15 eurolla / päivä kannustetaan osallistumaan Yhdistystoiminnallisiin kursseihin joita järjestää JHL, JHL:n aluetoimisto ja kansanopistot. Raha maksetaan anomusta vastaan tilille.

onnittelukukat

50 euron arvoisella lahjakortilla yhdistys muistaa eläkkeelle pääseviä ja 50-vuodesta eteenpäin täysiä kymmeniä täyttäviä jäseniään .

Yhdistyksemme jäsenposti ilmestyy kaksi kertaa vuodessa ja niissä kerromme kuulumisia ja myös tärkeitä asioita. Toivomme, että luette ja tarvittaessa säilytätte sen.

Lähettävien kuittien on oltava kuluvalta vuodelta ja kohdennettu siihen tapahtumaan jossa on käynyt.

Lähetä vapaamuotoiset hakemukset tai ohessa oleva laskulomake, tapahtuman kuitit, yhteistietosi ja pankkitietosi taloudenhoitajalle
Mirja Kulmala / JHL630
Pitkäläntie 32
03620 Karkkila

klikkaa tästä auki liikunta- ja kulttuurilaskulomake
klikkaa tästä auki virkistystukilaskulomake

Mirjalle voi laittaa kysymyksiä sähköpostilla mirja.kulmala(at)jhl630.com. Tarkemmat osoitetiedot löytyy myös kotiin lähetetyistä jäsenposteista.

Mielellään otamme vastaan erilaisia ideoita siitä mitä sinä haluaisit JHL360-yhdistyksen järjestävän sinun ja muiden jäsentemme hyväksi. Lähetä sähköpostia marika.kaitaranta(at)gmail.com.

Yhteistyö terveisin
Marika Kaitaranta

LISÄKSI LIITTOMME TARJOAA SEURAAVIA JÄSENETUJA: