Siirry sisältöön

LIITON JÄSENHANKINNAN TEHOVIIKOT

Pyydä työkaveria, tuttua tai naapuria liittymään ammattiliitto JHL:n jäseneksi jo tänään!

Tiesitkö, että yleinen syy olla liittymättä ammattiliittoon on se, ettei kukaan ole älynnyt kysyä mukaan? Ammattiliitto JHL:n jäsen, sinä voit korjata tämän vaikka heti. Voit tarjota työkaverillesi JHL:n jäsenyyttä yhtä hyvin lenkkipolulla kuin työpaikan kahvihuoneessa.

Jos et itse vielä ole JHL:n jäsen, liity oitis!

Liity JHL:n jäseneksi

Jäsenhankkijaksi voi liittyä kuka tahansa JHL:n jäsen. Lue 6+1 kuumaa tärppiä jäsenhankintaan!

jäsenmaksuale
JHL:n jäsenmaksu putoaa tasan yhteen prosenttiin – saat sillä liiton palvelut ja varmistat itsellesi ansiosidonnaisen työttömyysturvan. 1.1.2022 lukien JHL:n ja työttömyyskassan yhteen laskettu jäsenmaksu on tasan yksi prosentti. Tuntuva alennus tekee JHL:stä Suomen edullisimpiin kuuluvan ammattiliiton.

Me JHL630-yhdistyksessä osallistumme jäsenhankinnan tehoviikoille omalla panoksellamme olemalla aktiivisia työpisteissä ja kannustamalla sinua hankkimaan yhdistykseemme ja JHL:n uusia jäseniä hyvillä hankintapalkinnoilla.

Yhdistyksemme jäsenhankinta ei pääty liiton tehoviikkoihin vaan olemme päättäneet jatkaa kampanjaa vuoden 2022 loppuun saakka.

Kun hankit yhdistykseemme uuden jäsenen joka työskentelee Etevassa tai UVPS:n työpaikalla, niin saat jokaisesta uudesta jäsenestä...

 • 20 euron arvoisen S-lahjakortin jolla voit sitten ostaa tarvitsemiasi tuotteita S-ketjun liikkeistä.
  1. Esimerkiksi jos hankit 5 uutta jäsenmaksun maksavaa Etevassa/UVPS:ssä työskentelevää jäsentä, niin se tarkoittaa sitä, että saat 5 x 20 € = 100 €/lahjakortin. Tämä tarjous on voimassa vuoden 2020 loppuun.
 • Sen lisäksi JHL antaa jokaisesta maksavasta uudesta jäsenestä 30 pistettä ja uudesta opiskelijajäsenestä 12 pistettä. Näiden uusien jäsenten ei tarvitse työskennellä Etevassa/UVPS:ssä vaan jokaisesta liittoon liittyjästä saat tuon pistemäärän. Näillä pisteillä voit lunastaa JHL-bonuspalkinnoista erilaisia tuotteita.
  1. Esimerkiksi jos hankit 5 uutta jäsenmaksun maksavaa jäsentä, saat 5 x 30 pistettä = 150 pistettä jolla voit lunastaa joko. Tässä muutama kuva palkinnoista mitä voit ansaita 150 pisteellä. Lisää JHL-bonuspalkinnoista tästä linkistä.

Millä tavalla uusi jäsen voi liittyä JHL:ään?

Voit esimerkiksi suositella ystävääsi tai tuttavaa liittymään JHL:ään tästä linkistä. Muista laittaa jäsenhankkijana jäsennumerosi lomakkeeseen. Numero löytyy jäsenkortistasi.

Täyttämällä ystäväsi tai tuttavasi kanssa liittymislomake tämän linkin kautta. Muista kertoa uudelle jäsenelle, että laittaa jäsenmaksun perinnän suoraan työnantajalle, niin hänen ei tarvitse itse siitä huolehtia. Muista laittaa jäsenhankkijana jäsennumerosi lomakkeeseen. Numero löytyy jäsenkortistasi.

Saanko jotain kamppanjamatskua käyttööni?

Jos haluat erillistä materiaalia jäsenhankintaan, niin ole yhteydessä pääluottamusmies Ilpo Romppaseen puh. 040 304 7852 (arkisin klo 8-15.30) tai sähköpostilla ilpo.romppanen(at)eteva.fi. (at)=@.

Ilpon kanssa voit jutella millaista materiaalia tarvitset tai voisit käyttää, niin hän lähettää niitä sinulle. Ilpo antaa myös vinkkejä jäsenhankinnan osalta. Samalla voit tarvittaessa sopia luottamusmiehen käynnit teidän yksiköihin.

Mistä saan tarvittaessa apua?

Yhdistyksen luottamusmiehet auttavat tarvittaessa sinua alkuun jäsenhankinnassa eli ole yhteydessä omaan luotsikkaan jonka yhteystiedot löydät Luottamusmiesten esittelysivuilta. Lisäksi yhdistyksen omaan jäsenhankintaan (S-lahjakortti) liittyvissä asioissa ole meihin yhteydessä.

Jos olet jo JHL:n jäsenhankkija ja sinulla on ongelmia pisteisiin liittyvissä asioissa, niin ota yhteys JHL:n asiakaspalveluun kannustimet@jhl.fi. Palkinto-, postitus- tai mahdollisissa reklamaatio- tai tuotepalautusasioissa ota yhteyttä osoitteella asiakaspalvelu@innoflame.fi tai puhelimitse numeroon 0207 433 604.

Miten pisteet kirjautuvat minulle?

Pisteet saadaan merkitsemällä jäsenhankkijan jäsennumero liittymislomakkeen ”jäsenhankkija” -kohtaan. Tämä pätee niin paperi- kuin sähköiseen lomakkeeseen. Muulla tavalla merkittyjä jäsenhankkijatietoja ei kelpuuteta. Saadakseen pisteitä, jäsenhankkijan tehtävänä on huolehtia, että liittymislomake on täytetty huolellisesti ja kaikki tarvittavat tiedot löytyvät siitä.

Jos jäsenhankkijatietoa ei ole kirjattu liittymislomakkeeseen, pisteitä ei voi saada jälkikäteen.

Pisteet kirjautuvat jäsenhankkijan tietoihin maksavien jäsenten osalta siinä vaiheessa, kun ensimmäinen jäsenmaksu on maksettu. Opiskelevien jäsenten osalta pisteet kirjautuvat heti. Säännöt

Mistä saan vinkkejä jäsenhankintaan?

JHL:n Jäsen, hanki jäsen!-sivuilla on vinkkejä uusien jäsenten hankintaan.

10 + 1 SYYTÄ LIITTYÄ JHL:ään-sivuilla on myös hyviä perusteluja miksi kuulua liittoon.

Viisi syytä liittyä ammattiliittoon

 1. Palkka ja muut työehdot
  Ammattiliitto neuvottelee puolestasi palkoista ja muista työehdoista. Oman alan työehtosopimuksessa sovitaan, mitä työstä kuuluu maksaa. Työehtosopimuksessa sovitaan myös työajoista, sairausajan palkasta, ylityökorvauksista ja vuorotyölisistä sekä lomista.
 2. Luottamusmies
  Ammattiliittoon järjestäytyneet työntekijät valitsevat keskuudestaan luottamusmiehen, joka neuvottelee, sopii, sovittelee ja välittää tietoa työntekijöiden ja työnantajan välillä. Luottamusmies toimii työntekijöiden edustajana, jos työntekijöiden ja työnantajan kesken syntyy erimielisyyksiä.
 3. Työttömyysturva
  Kun kuulut ammattiliittoon, kuulut myös työttömyyskassaan. Jos jäät työttömäksi, kassa maksaa sinulle ansioihisi suhteutettua päivärahaa.
 4. Neuvontaa, koulutusta ja toimintaa
  Ammattiliitto tarjoaa monenlaista apua työelämän haasteisiin aina oikeusavusta kieli- ja tietotekniikan kursseihin. Lisätietoja saat liittosi verkkosivuilta ja jäsenlehdestä.
 5. Etuja
  Ammattiliitot tarjoavat myös monia muita etuja jäsenilleen. Liitoilla on edullisia lomapaikkoja, ja niiltä voit saada tukea lomailuun sekä jäsenalennuksia matkailupalveluista. Monissa liitoissa alennuksia saa myös esimerkiksi vakuutuksista. Lisää tietoa jäseneduista saat liittosi verkkosivuilta.