Siirry sisältöön

KOULUTUSTA 2021

Ammattialafoorumi 29.-30.10.2021 Tampereella

HUOM. Rakas tähtiammattilainen! Turvallisuus on meille kaikki kaikessa, joten Ammattialafoorumi siirtyy koronaepidemian vuoksi vuodella. Uusi ajankohta on 29.–30. lokakuuta 2021. Pääset kuitenkin juhlahumuun jo tänä syksynä virtuaalisilla etkoilla. Etkot järjestetään 23. lokakuuta 2020 osoitteessa jhl.fi. Tiedotamme etkojen kellonajasta ja ohjelmasta mahdollisimman pian.

Vuonna 2021 JHL kutsuu yhteen kaikki ammattilaiset yhteiseen Ammattialafoorumi 2021 -tapahtumaan. Luvassa on eri alojen huippupuhujia, verkostoitumista, ammatillista kehittymistä ja paljon muuta. Tämä on tapahtuma, jota et halua jättää väliin – eikä kannatakaan! Osallistua voi kaikkialta Suomesta.

Tapahtuman hinta on 30€/päivä ilman majoitusta ja 50€/päivä majoituksella.
Yhden hengen huoneen erotus on 100€/yö hotellista riippumatta. Matkakustannukset eivät kuulu hintaan eikä niitä korvata.

Oma ammattiyhdistyksesi Etevan JHL630 korvaa puolet tapahtuman eli joko 30 € tai 50 € riippuen majoitutko Tampereella. Voit hakea erotuksen JÄSENEDUT 2020 sivulla olevalla liikunta- ja kulttuurilaskulomakkeella.

JHL:n kursseille voit ilmoittautua kätevästi sähköisesti. Ilmoittautuminen tapahtuu suoraan OmaJHL:n tai kurssikalenterin kautta.

Kaikille JHL:n jäsenille avoimet ja verkkokurssit

JHL tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden opiskella myös verkossa. Voit opiskella verkko-opintoina esimerkiksi uuden luottamusmiehen taitoja,
kuntatalouden hallintaa ja sähköisten työvälineiden käyttöä. Lisäksi tarjolla on lähi- ja verkko-opetuksen yhdistävää monimuotokoulutusta.

Mitä verkko-opiskelu on?
Verkko-opiskelu on itsenäistä, ajasta ja paikasta riippumatonta opiskelua. Tarvitset vain tietokoneen ja verkkoyhteyden. Verkko-opiskelu vaatii oman opiskelun suunnittelua ja itsekuria, mutta tarjoaa myös mahdollisuuden opiskella omassa tahdissa ja sijoitella opiskelutuokioita oman elämän lomaan itselle sopivalla tavalla.

Ilmoittautuminen ja kurssimaksut
Kaikille verkkokursseille voit ilmoittautua kuten muillekin liiton kursseille. Kurssit ovat JHL:n tuen piirissä, jolloin ne ovat jäsenille maksuttomia.

Lisätietoa tästä linkistä

JHL:n koulutusoppaaseen tästä linkistä