Siirry sisältöön

KOULUTUSTA 2022

WEBINAARIT 🙋‍♀️🙋‍♂️✍

Kaikille verkkokursseille voit ilmoittautua kuten muillekin liiton kursseille. Kurssit ovat JHL:n tuen piirissä, jolloin ne ovat jäsenille maksuttomia.

ammattialojen webinaari kick off 2022 1920x1080 (800 x 450)
Ammattialafoorumi-webinaarin tähtiesiintyjänä Petra Gargano
Petra nostaa puheessaan esiin oppejaan tiimityöstä sekä siitä, kuinka työyhteisöön pystytään luomaan turvallinen ilmapiiri, jossa uskalletaan ideoida ja rohkaistaan luovuuteen.

Hei sinä tähtiammattilainen!
Lähde mukaan kehittämään omaa työtäsi ja sen näkyvyyttä ammattialatoiminnan kautta. Pääset rakentamaan samanhenkisten mahtavien ihmisten kanssa alueellista ammattialafoorumia ja samalla vaikuttamaan liittosi toimintaan.
Tule kuuntelemaan JHL:n järjestämä huippuwebinaari 28.3. klo 17.30–19.

Oman työsi kehittämismahdollisuuksista kertovat sinulle JHL:n ammattialatoiminnan asiantuntijat sekä lukuisista tv-projekteista tuttu muusikko Petra Gargano. Inspiraatio, tarina rohkeudesta sekä opit tiimityöstä ja asenteen merkityksestä; niistä on Petran musiikkipainotteinen esitys tehty.
Tervetuloa kaikki mukaan!

Ilmoittautuminen 7.–25.3. https://www.lyyti.in/ammattialafoorumi
Tapahtumalinkki lähetetään ilmoittautuneiden sähköpostiin ennen tapahtumaa.


Kaikille JHL:n jäsenille avoimet ja verkkokurssit 🙋‍♀️🙋‍♂️✍

JHL tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden opiskella myös verkossa. Voit opiskella verkko-opintoina esimerkiksi uuden luottamusmiehen taitoja, kuntatalouden hallintaa ja sähköisten työvälineiden käyttöä. Lisäksi tarjolla on lähi- ja verkko-opetuksen yhdistävää monimuotokoulutusta.

Mitä verkko-opiskelu on?
Verkko-opiskelu on itsenäistä, ajasta ja paikasta riippumatonta opiskelua. Tarvitset vain tietokoneen ja verkkoyhteyden. Verkko-opiskelu vaatii oman opiskelun suunnittelua ja itsekuria, mutta tarjoaa myös mahdollisuuden opiskella omassa tahdissa ja sijoitella opiskelutuokioita oman elämän lomaan itselle sopivalla tavalla.

Ilmoittautuminen ja kurssimaksut
Kaikille verkkokursseille voit ilmoittautua kuten muillekin liiton kursseille. Kurssit ovat JHL:n tuen piirissä, jolloin ne ovat jäsenille maksuttomia.

Lisätietoa tästä linkistä

JHL:n koulutusoppaaseen tästä linkistä

Sinun yhdistyksesi maksaa 15 € / päivä kun osallistut omalla ajallasi yhdistystoiminnallisiin kursseihin joita järjestää JHL, JHL:n aluetoimisto ja kansanopistot. Raha maksetaan anomusta vastaan tilille. Lisätietoa löydät jäsenedut-sivulta. Alla olevista kursseista kannattaa hakea yhdistyksemme tukea 15 €/päivä.

JHL tutuksi uusille jäsenille, 2 pv

Kurssi on avoin kaikille uusille jäsenille - olet uusi jäsen, jos olet ollut liiton jäsen alle kolme vuotta. Kurssille tutustutaan JHL-ammattiliiton toimintaan jäsenten etujen ja oikeuksien puolustajana. Samalla käydään läpi työelämän pelisääntöjä ja työntekijän oikeuksia. Kurssin jälkeen tunnet JHL-ammattiliiton ja jäsenetusi sekä tiedät miten voit osallistua JHL:n toimintaan. 5.-6.5. JHL-opisto

JHL tutuksi nuorille jäsenille, 2 pv

Kurssin on tarkoitettu nuorille alle 30-vuotiaille jä-senille. Kurssilla tutustutaan JHL-ammattiliiton toi-mintaan jäsenten etujen ja oikeuksien puolustajana. Samalla käydään läpi työelämän pelisääntöjä ja työn-tekijän oikeuksia. Kurssin jälkeen tunnet JHL-ammat-tiliiton ja jäsenetusi sekä tiedät miten voit osallistua JHL:n toimintaan. 12.-13.5. JHL-opisto

Sinustako aktiivi? Kurssi nuorille jäsenille, 2 pv

Koulutus on avoin kaikille nuorille alle 30-vuotiaille JHL-jäsenille. Kurssilla syvennytään nuoria jäseniä koskettaviin ay-toiminnan ja edunvalvonnan ajankohtaisiin teemoihin. Koulutus avaa luontevan tavan tutustua toisiin jäseniin ja liiton nuorisotoimintaan.18.-19.8. JHL-opisto

Eläkkeelle siirtymisen valmennus, 2 pv

Koulutus sopii sekä pian eläkkeelle siirtyville että vielä yli 10 vuotta työelämässä jatkaville, 55-vuotialle tai vanhemmille henkilöille. Lisäksi kurssille voi osallistua myös alle 55-vuotias luottamushenkilö, joka tarvitsee tietoa eläkkeeseen liittyvissä kysymyksissä ja jäsenten neuvonnassa. Kurssi antaa tukea eläkkeelle siirtymisessä. Kurssi tarjoaa kattavan tietopaketin työeläketurvasta.

9.-10.4. JHL-opisto

22.-23.10. Tampere

Sosiaali- ja terveysala, vaikuttajakurssi 3 pv

Kurssi on suunnattu sosiaali- ja terveysalan aktiiveille, jotka haluavat vaikuttaa oman alansa asioihin. Koulutus antaa valmiuksia oman ammattialan yhteiskunta-vaikuttamiseen. Kurssin keskeisiä teemoja ovat omaa alaa koskevaan päätöksentekoon vaikuttaminen sekä ammattialan uudistuva ohjaus ja säätely. Kurssilla syvennytään ajankohtaisiin ammatillisen edunvalvonnan kysymyksiin yhteiskunnallisen vaikuttamisen näkökulmasta. 29.11.-1.12. JHL-opisto

Sosiaali- ja terveysalan opintopäivät, 2 pv

Sosiaali- ja terveysalan opintopäivät on tarkoitettu ko. alueen sosiaali- ja terveysaloilla työskenteleville sekä alalle opiskeleville. 2.-3.3. JHL-opisto

Ravitsemis-ja puhtausala, vaikuttajakurssi, 3 pv

Kurssi on suunnattu ravitsemis- ja puhtausalan aktiiveille, jotka haluavat vaikuttaa oman alansa asioihin. Koulutus antaa valmiuksia oman ammattialan yhteiskuntavaikuttamiseen. Kurssin keskeisiä teemoja ovat omaa alaa koskevaan päätöksentekoon vaikuttaminen sekä ammattialan uudistuva ohjaus ja säätely. Kurssilla syvennytään ajankohtaisiin ammatillisen edunvalvonnan kysymyksiin yhteiskunnallisen vaikuttamisen näkö-kulmasta. 22.-24.11. JHL-opisto

Ravitsemis- ja puhtausalan opintopäivät, 2 pv

Ravitsemis- ja puhtausalan opintopäivät on tarkoitettu ko. alueen ravitsemis- ja puhtausalojen ammattilaisille, yhdistelmätehtävissä työskenteleville ja aloille opiskeleville jäsenille. 27.28.10. Kouvola

Esihenkilöiden opintopäivät, 2 pv

Opintopäivillä käsitellään esihenkilötyön ja johtamisen näkökulmasta ajankohtaisia ja keskeisiä teemoja, tarkastellaan muuttuvan toimintaympäristön haasteita ja mahdollisuuksia omassa esihenkilötyössä sekä mahdollistetaan verkostoituminen ja vertaistuen saaminen. Opintopäivät soveltuvat sekä uusille että jo pidempään esihenkilöinä toimineille. Kurssille voi osallistua kaikkialta Suomesta. 10.-11.11. JHL-opisto

Avoin AMK 🙋‍♀️🙋‍♂️✍

Paraskin ammattitaito kaipaa päivitystä. Opiskele uutta avoimessa ammattikorkeakoulussa (AMK), JHL kustantaa opinnoistasi valtaosan.

JHL:n jäsenenä voit opiskella avoimen ammattikorkeakoulun verkko-opintojaksoilla erittäin edullisesti. Valitse sopiva vaihtoehto kymmenien opintojaksojen valikoimasta, JHL maksaa kurssimaksusta kolme neljäsosaa! Laajan opintokokonaisuuden hinnaksi jää alle 20 euroa. Lisätietoa tästä linkistä.

Koulutustuen saat vain ammattiliitto JHL:n jäsenenä. Kevään 2022 opinnoissa on varattu tilaa 1 500 jäsenelle, toimi nopeasti ja päivitä ammattitaitosi.

Kuvakommunikoinnin perusteet? Ilmastokestävät ruokapalvelut? Mielekkään työuran rakennussarja? JHL on koonnut kattavan valikoiman, josta jokainen ammattiliiton jäsen löytää sopivan koulutuksen.

Tutustu tarjontaan campusonline.fi-sivulla.

Kurssit, joihin JHL myöntää kurssitukea, tunnistat JHL:n logosta.