Siirry sisältöön

Tervetuloa yhdistyksemme JHL630 sivuille

Olemme avanneet uudet nettisivut joita on toivottavasti helpompi käyttää.

Näiltä sivuilta löydät ajankohtaista tietoa toiminnastamme, jäsenyydestä ja yhteystiedot edunvalvojiisi.

Eteva kuntayhtymän ammattiosasto JHL630 on valtakunnallisen Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL ry:n jäsenjärjestö. JHL on maamme suurin ammattiliitto edustaen n. 230000 jäsentä eri ammattiryhmissä.

Etevan henkilökunnan ammattiosasto JHL630 perustettiin keväällä 2009 Uudenmaan erityishuotopiirin ja Pääjärven kuntayhtymän henkilöstöosastojen pohjalta. Yhdistymisen tavoitteena oli turvata jäsenistön edunvalvonta tulevassa Eteva kuntayhtymässä.

Yhdistyksen jäsenmäärä on noin 350, joista suurin osa toimii hoitajina ja ohjaajina. Mukaan mahtuu myös keittiö-, siivousalan, kiinteistöhuollon henkilökuntaa, assistentteja ja päälliköitä. Toimialueeksi luetaan koko Eteva kuntayhtymän alue.

Yhdistyksen tarkoituksena on koota Etevan alueella työskentelevät ja opiskelevat liiton piiriin. Jotta tarkoitus toteutuisi yhdistys:
1) valvoo työlainsäädännön sekä muiden palvelussuhteisiin liittyvien säännösten ja sopimuksien noudattamista
2) tekee esityksiä ja solmii paikallisia sopimuksia jäsenistöään koskevista työ- ja virkaehtosopimuksista, työympäristö-, yhteistoiminta-asioista ja työelämän kehittämistä sekä muista jäsenistöään koskevista asioista
3) harjoittaa paikkakunnalla tiedotustoimintaa yhdistyksen ja liiton tunnetuksi tekemiseksi. Toiminnasta tiedottaminen jäsenille tapahtuu 1-3 kertaa vuodessa ilmestyvän jäsenpostin välityksellä. Myös ammattiosaston ja JHL:n kotisivut sekä liiton lehti MOTIIVI toimivat informaatiolähteinä.
4) järjestää kokouksia, koulutus- ja muita vastaavia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *